Αρση της ασυλίας Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου
Υπέρ της άρσης ασυλίας για τέσσερις βουλευτές αποφάσισε σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής. Αίρεται η ασυλία για τον Ηλία κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου, καθώς και για τους Παναγιώταρο, Μπαρμπαρούση και Μπούκουρα για τους πυροβολισμούς στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή. Κατά της άρσης ασυλίας Κασιδιάρη ψήφισαν οκτώ βουλευτές των ΑΝΕΛ.
Υπέρ της άρσης ασυλίας για τέσσερις βουλευτές αποφάσισε σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής.
Για την υπόθεση της παρουσίασης προϊόντος παράνομης βιντεοσκόπησης, η Βουλή αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της εισαγγελικής Αρχής για την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη με ψήφους 219 υπέρ, 18 κατά και 1 «παρών».
Για τους άσκοπους πυροβολισμούς στην κηδεία Νίκου Ντερτιλή, η Βουλή αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της εισαγγελικής Αρχής για την άρση ασυλίας των Ηλία Παναγιώταρου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Ευστάθιου Μπούκουρα με 222 υπέρ, 13 κατά και 3 «παρών».
Η ψηφοφορία είναι φανερή και, σύμφωνα με το αποτέλεσμα, κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ψηφίσει οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Τέρενς Κουίκ, Γιάννης Δημαράς, Κώστας Δαμαβολίτης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Μαρία Κόλλια, Σταυρούλα Ξουλίδου.
«Παρών» δήλωσε η Γαβριήλ Αβραμίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Ο Μπράιαν Κοξ εξηγεί γιατί ζει χωριστά από τη σύζυγό του


