Μείωση 3,1% της βιομηχανικής παραγωγής στο 10μηνο 2014
Μείωση 3,1% κατέγραψε στο 10μηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2014 η βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα, ενώ τον Οκτώβριο σε ετήσια βάση σημείωσε πτώση 0,7%.
Μείωση 3,1% κατέγραψε στο 10μηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2014 η βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα, ενώ τον Οκτώβριο σε ετήσια βάση σημείωσε πτώση 0,7%.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής του μηνός Οκτωβρίου 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Οκτωβρίου 2013, παρουσίασε μείωση κατά 0,7%, έναντι μείωσης 6,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2013 προς το 2012.
Ο μέσος Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής της περιόδου Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη της περιόδου Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2013, παρουσίασε μείωση κατά 3,1%, έναντι μείωσης 3,0% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2013 προς το 2012.
Η μείωση του Γενικού Δείκτη Βιομηχανικής Παραγωγής κατά 0,7% το μήνα Οκτώβριο 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2013, οφείλεται στις παρακάτω μεταβολές των δεικτών των επιμέρους τομέων βιομηχανίας, δηλαδή:
- Στη μείωση του Δείκτη Παραγωγής Ηλεκτρισμού κατά 13,1%.
- Στη μείωση του Δείκτη Παραγωγής Ορυχείων – Λατομείων κατά 5,6%.
- Στην αύξηση του Δείκτη Παραγωγής Μεταποιητικών Βιομηχανιών κατά 3,5%.
- Στην αύξηση του Δείκτη Παροχής Νερού κατά 1,4 %.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ

