Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ιταλός τραγουδιστής Πίνο Μάνγκο πέθανε στη διάρκεια συναυλίας

Ο ιταλός τραγουδιστής Πίνο Μάνγκο πέθανε στη διάρκεια συναυλίας

Ο ιταλός τραγουδιστής Πίνο Μάνγκο, ο ερμηνευτής του Mediterraneo, πέθανε το βράδυ της Κυριακής από καρδιακή προσβολή στη διάρκεια συναυλίας στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα της Κάτω Ιταλίας. Ο 60χρονος τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη και σταμάτησε να τραγουδά. Λίγο αργότερα η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά.

Ο ιταλός τραγουδιστής Πίνο Μάνγκο, ο ερμηνευτής του Mediterraneo, πέθανε το βράδυ της Κυριακής από καρδιακή προσβολή στη διάρκεια συναυλίας στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα της Κάτω Ιταλίας.

Ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό του, σταμάτησε να τραγουδά και μετά από λίγο η καρδιά του έπαψε να χτυπά. Ήταν εξήντα ετών και πρόσφατα είχε γιορτάσει και τριάντα χρόνια καλλιτεχνικών επιτυχιών.

Στα πιο γνωστά του τραγούδια συγκαταλέγεται το Bella d’Estate (τους στίχους του οποίου είχε γράψει με τον Λούτσιο Ντάλλα, το Sirtaki, του 1990 -το οποίο έδωσε τον τίτλο και στο δίσκο που το περιείχε- αλλά και τα κομμάτια Oro, Bella d’ Estate, Nella mia città, Lei verrà.

H Eλευθερία Αρβανιτάκη διασκεύασε, επίσης, το τραγούδι του Come Μοnna Lisa, επιλέγοντας, ως νέο τίτλο, το Μην ορκίζεσαι.

Χιλιάδες θαυμαστές του ιταλού τραγουδιστή, εκφράζουν την θλίψη τους, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ιδιαίτερες αναφορές στην «μεσογειακή ψυχή» του Πίνο Μάνγκο, και στην μεγάλη αδυναμία του στην ζωή και τους ανθρώπους της Νότιας Ιταλίας, απ΄ όπου και καταγόταν.

Στην μακρά του και αξιόλογη καριέρα, ο Μάνγκο έγραψε και στίχους για τραγούδια των Aντρέα Μποτσέλλι, Μια Μαρτίνι και Πάττι Πράβο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024