Κέρδη για την Τράπεζα Κύπρου και επιστροφή στα Χρηματιστήριο
Στα 76 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα κέρδη μετά τη φορολογία, που αναλογούν στους μετόχους της Τράπεζας Κύπρου για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους. Επίσης η τράπεζα ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της και ότι στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται η επιστροφή των τίτλων της στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ).
Στα 76 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα κέρδη μετά τη φορολογία, που αναλογούν στους μετόχους της Τράπεζας Κύπρου για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους.
Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα, που ανακοίνωσε η Τράπεζα, τα κέρδη μετά τη φορολογία εξαιρουμένων των μη επαναλαμβανόμενων στοιχείων και τα κέρδη μετά τη φορολογία για το εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014 ανήλθαν στα 84 εκατ. ευρώ, και 76 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.
Εξάλλου, η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της και ότι στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται η επιστροφή των τίτλων της Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση
- Τα ωραία του «Αναστό»
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι


