Αποκαλύφθηκε το λογότυπο για το Final 4 της Μαδρίτης
Η Ευρωλίγκα αποκάλυψε με ένα βίντεο το λογότυπο για το Final 4 το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, το οποίο συνοδεύεται με τη φράση «Win in Madrid». Η εταιρία που ανέλαβε να σχεδιάσει το λογότυπο είναι ελληνική και στο παρελθόν έχει σχεδιάσει και αυτά των Final 4 της Αθήνα, του Βερολίνου, του Παρισιού, του Λονδίνου και του Μιλάνου.
Η Ευρωλίγκα αποκάλυψε με ένα βίντεο το λογότυπο για το Final 4 το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, το οποίο συνοδεύεται με τη φράση «Win in Madrid».
Η εταιρία που ανέλαβε να σχεδιάσει το λογότυπο είναι ελληνική και στο παρελθόν έχει σχεδιάσει και αυτά των Final 4 της Αθήνα, του Βερολίνου, του Παρισιού, του Λονδίνου και του Μιλάνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πετρέλαιο: Ανεβαίνουν οι τιμές – Στα 109,59 δολάρια το Μπρεντ, στα 105,93 το WTI
- Ιράν: Δεν είναι στόχος η αλλαγή του καθεστώτος, κατά τον Νετανιάχου, που άλλαξε όμως, κατά τον Τραμπ
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 30 τραυματίες σε επιδρομές της Ρωσίας
- Στενά του Ορμούζ: Πετρελαιοφόρο πήρε φωτιά αφού χτυπήθηκε από βλήμα
- Λίβανος: Συγκαλείται εκτάκτως το ΣΑ του ΟΗΕ για τον θάνατο των κυανοκράνων
- Οι 20 πρώτοι στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Καρχιμάκης, Γλαβίνας, Διαμαντοπούλου στην πρώτη τριάδα