Τα κοάλα αναλαμβάνουν να σπάσουν τον πάγο στη Σύνοδο της G20
Hλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στη διάρκεια της Συνόδου της G20 στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, με τη Δύση να προειδοποιεί για μια ακόμα φορά τη Ρωσία με περαιτέρω κυρώσεις, λόγω της κρίσης στην Ουκρανία. Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι στιγμές χαλάρωσης, τόσο για τους ηγέτες όσο και για τις συζύγους τους. Τον πρώτο λόγο σε αυτή τη χαλάρωση -ή σπάσιμο του πάγου- είχαν τα κοάλα.
Hλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στη διάρκεια της Συνόδου της G20 στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, με τη Δύση να προειδοποιεί για μια ακόμα φορά τη Ρωσία με περαιτέρω κυρώσεις, λόγω της κρίσης στην Ουκρανία.
Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι στιγμές χαλάρωσης, τόσο για τους ηγέτες όσο και για τις συζύγους τους. Τον πρώτο λόγο σε αυτή τη χαλάρωση -ή σπάσιμο του πάγου- είχαν τα κοάλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)



