Μεγάλο οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο «Jimmy Jump»
Ο «Jimmy Jump» αποτελούσε μια μεγάλη φυσιογνωμία των γηπέδων -και όχι μόνο!- αφού είχε «ραντεβού» με όλα τα μεγάλα γεγονότα του πλανήτη, στα οποία έκανε την ανεπιθύμητη, για τους διοργανωτές, εμφάνιση του και στην συνέχεια απομακρυνόταν με τη συνοδεία των σεκιούριτι. Τα τελευταία πέντε χρόνια όμως δεν τον έχουμε δει να κάνει κάποια «εμφάνιση» σε γήπεδο και αυτό γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος δεν έχει πια λεφτά να πληρώσει τα πρόστιμα από τις «εισβολές» του τα οποία φτάνουν τις 280 χιλιάδες ευρώ.
Ο «Jimmy Jump» αποτελούσε μια μεγάλη φυσιογνωμία των γηπέδων -και όχι μόνο!- αφού είχε «ραντεβού» με όλα τα μεγάλα γεγονότα του πλανήτη, στα οποία έκανε την ανεπιθύμητη, για τους διοργανωτές, εμφάνιση του και στην συνέχεια απομακρυνόταν με τη συνοδεία των σεκιούριτι.
Τα τελευταία πέντε χρόνια όμως δεν τον έχουμε δει να κάνει κάποια «εμφάνιση» σε γήπεδο και αυτό γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος δεν έχει πια λεφτά να πληρώσει τα πρόστιμα από τις «εισβολές» του τα οποία φτάνουν τις 280 χιλιάδες ευρώ.
«Δεν έχω λεφτά. Για όλα τα πρόστιμα μου κρατάνε το 50% του μισθού μου και το συνολικό χρέος έχει φτάσεις τις 350.000 δολάρια», ήταν τα λόγια του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- HSBC: Το πληθωριστικό κύμα δεν τέλειωσε, μάλλον…
- Εντείνεται η κούρσα Μπέζος – Μασκ για το διάστημα
- Πώς μπορεί η άσκηση να επηρεάσει τη δουλειά μας;
- Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη – Τι θα γίνει στην Αττική
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς «τρώει» τα θεμέλια της ευρωπαϊκής παραγωγής τροφίμων και οχημάτων
- Νοιώθεις πάντα ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Ίσως πρέπει να σταματήσεις να καταστροφολογείς



