Προφυλακιστέοι οι τρεις για την υπόθεση κοκαΐνης στη Βούλα
Στη φυλακή οδηγούνται, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης που συνελήφθησαν πριν από δύο μέρες.
Στη φυλακή οδηγούνται, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης που συνελήφθησαν πριν από δύο μέρες.
Οι κατηγορούμενοι, δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας, οδηγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή, στα δικαστήρια για τις απολογίες τους, κατηγορούμενοι για βαριές κακουργηματικές πράξεις.
Από τους τρεις εξηγήσεις στον ανακριτή έδωσε μόνον ο Έλληνας, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με την ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στη Βούλα, ούτε και με διακίνηση ναρκωτικών.
Οι δύο συγκατηγορούμενοι του, ένας Μεξικανός και ένας Καναδός υπήκοος γεννημένος στην Κολομβία, δεν απολογήθηκαν, κάνοντας ενώπιον του ανακριτή χρήση του δικαιώματος σιωπής.
Η δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση αφορά τα κακουργήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών, που τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη, καθώς και το πλημμέλημα της παράνομης οπλοκατοχής.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι συλληφθέντες, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν περίπου 234 κιλά κοκαΐνης -σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν στη Βούλα- εμπλέκονται σε μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, που φθάνουν στην Ελλάδα από την Κεντρική Αμερική με σκοπό να διατεθούν στην εσωτερική αγορά, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)
- Νέα Πέραμος: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 27χρονος – Τι λέει ο πατέρας του για τα κληρονομικά
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι



