Στη διάθεση της Δικαιοσύνης το υλικό για περιστατικό στον σταθμό της Ομόνοιας
Αναφορά ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών θα καταθέσει η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ σχετικά με το καταγγελθέν περιστατικό της νεαρής άνεργης, ότι την χαστούκισε ελεγκτής επειδή δεν είχε εισιτήριο.
«Η Δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να διερευνήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια. Θέτουμε στη διάθεσή της το σύνολο του υλικού που η ΣΤΑΣΥ έχει στην κατοχή της» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Αναφορά ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών θα καταθέσει η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ σχετικά με το καταγγελθέν περιστατικό της νεαρής άνεργης, ότι την χαστούκισε ελεγκτής επειδή δεν είχε εισιτήριο.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Διαφυλάσσοντας το κύρος του δημοσίου αγαθού των συγκοινωνιών αλλά και με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα επιβατών και πολιτών η ΣΤΑΣΥ αποφάσισε να καταθέσει σχετική αναφορά ενώπιον των αρμόδιων Δικαστικών Αρχών, αναφορικά με το καταγγελθέν περιστατικό.
» Η Δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να διερευνήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια. Θέτουμε στη διάθεσή της το σύνολο του υλικού που η ΣΤΑΣΥ έχει στην κατοχή της.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ναύπακτος: Θρίλερ με τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά μετά από φωτιά – Οι πέντε διαθήκες και η άφαντη οικιακή βοηθός
- Ιράν: Διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν σε κυβερνητικό κτίριο – Τέταρτη ημέρα των κινητοποιήσεων
- «Ονειρικό σενάριο» για Ρόμα και Σαλάχ των 24 εκατ. τον χρόνο
- Κηδεία Μπριζίτ Μπαρντό – Ανεπιθύμητος ο Μακρόν, παρούσα η ακροδεξιά ηγέτιδα Λε Πεν
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Άντριου Γκάουντλοκ
- Σοκάρει καταγγελία 13χρονης – Βρέθηκε αναίσθητη μετά από χρήση κάνναβης – Ελέγχεται αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά
