Ο Σκοτεινός Ιππότης: η Επιστροφή. Οταν θέλω να Σφυρίξω Θα Σφυρίξω. Hardcore.
Απόψε στο Star, το Mega και τη ΝΕΡΙΤ.

22:00 Ο Σκοτεινός Ιππότης: η Επιστροφή σε Α’ τηλεοπτική προβολή – STAR

Περιπέτεια παραγωγής 2012, συμπαραγωγή ΗΠΑ-Μ. Βρετανίας

Με την ταινία “Ο Σκοτεινός Ιππότης: η Επιστροφή ” κλείνει η επική τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη, σε σκηνοθεσία του μάγου του σινεμά, Κρίστοφερ Νόλαν, του οποίου η νέα ταινία Interstellar, προβάλλεται από την Πέμπτη 6/11/2014 στις αίθουσες.

O βραβευμένος με Όσκαρ, Κρίστιαν Μπέιλ («The Fighter») αναλαμβάνει και πάλι το διπλό ρόλο του Μπρους Γουέιν / Μπάτμαν. Πρωταγωνιστούν επίσης η Αν Χάθαγουεϊ, ως Σελινα Κάιλ, ο Τομ Χάρντι, ως Μπέιν, η βραβευμένη με Όσκαρ, Μαριόν Κοτιγιάρ («La Vie en Rose»), στο ρόλο της Μιράντα Τέιτ και ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, ως Τζον Μπλέικ. Στο καστ επιστρέφουν επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ, Μάικλ Κέιν (“The Cider House Rules”), ο οποίος ενσαρκώνει τον Άλφρεντ, ο Γκάρι Όλντμαν, ως Επίτροπος Γκόρντον και ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ, Μόργκαν Φρίμαν («Million Dollar Babe»), τον οποίο θα δούμε και πάλι στον ρόλο του Λούσιους Φοξ. Το σενάριο είναι γραμμένο από τους Τζόναθαν και Κρίστοφερ Νόλαν, βασισμένο σε ιστορία του Κρίστοφερ Νόλαν και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγερ.

Τα γυρίσματα έγιναν σε 3 ηπείρους, και περιλάμβαναν τις αμερικανικές πόλεις του Πίτσμπουργκ, της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες, καθώς και τοποθεσίες στην Ινδία, την Αγγλία και τη Σκωτία.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση της ταινίας ΕΔΩ.

22.00 Όταν Θέλω να Σφυρίξω, Σφυρίζω – ΝΕΡΙΤ

Η επίσημη πρόταση της Ρουμανίας για ξενόγλωσσο Όσκαρ της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου, το 2011. Η ταινία του Φλορίν Σέρμπαν, είναι επίσης βραβευμένη με Αργυρή Άρκτο, και άγγιξε κοινό και κριτικούς, με την ευαισθησία και τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ανήλικων κρατουμένων. Βραβεύτηκε και με το βραβείο Alfred Bauer, Πρωτότυπης Δημιουργίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

01:15 Hardcore – MEGA
Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής, 2004

Μια ταινία του Ντένη Ηλιάδη με τους Κατερίνα Τσάβαλου, Δανάη Σκιάδη, Ιωάννη Παπαζήση. Η ταινία είνα βασισμένη στο μυθιστόρημα της Αλέκας Λάσκου. Δυο ανήλικες που έχουν εμπλακεί σε κύκλωμα πορνείας ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον. Προκειμένου να ξεφύγουν από τους προστάτες τους, θα φτάσουν μέχρι το φόνο.