Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαμπάς -για τρίτη φορά- έγινε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Μπαμπάς -για τρίτη φορά- έγινε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Με μία χιουμοριστική και χολιγουντιανή δήλωση ανακοίνωσε, μέσω Facebook, o Ρόμπερτ Ντάουνι Tζούνιορ τη γέννηση της κόρης του, Άβρι Ρόελ Ντάουνι. Η μικρή είναι το δεύτερο παιδί του διάσημου πρωταγωνιστή με τη σύζυγό του, Σούζαν. Ο 49χρονος ηθοποιός έχει άλλον έναν γιο, τον 21 ετών Ίντιο, από τον πρώτο του γάμο με τη Ντέμπορα Φάλκονερ.

Με μία χιουμοριστική και χολιγουντιανή δήλωση ανακοίνωσε, μέσω Facebook, o Ρόμπερτ Ντάουνι Tζούνιορ τη γέννηση της κόρης του, Άβρι Ρόελ Ντάουνι.

«Ύστερα από εννέα μήνες εντατικής ανάπτυξης, η Ομάδα Ντάουνι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρότζεκτ της για το φθινόπωρο 2014-χειμώνα 2015. Η παραγωγή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι να πει: ‘Μπαμπά! με φέρνεις σε δύσκολη θέση… Είμαι 30 χρονών, αυτό πρέπει να σταματήσει’… Η Άβρι Ρόελ Ντάουνι ήρθε στην οικογένεια @ 3:22 π.μ. στις 4 Νοεμβρίου… ζυγίζει 3,17 κιλά κι είναι 50,8 εκατοστά, συνοδεύεται από μία σειρά χαρακτηριστικών της Σούζαν (σ.σ. της συζύγου του) που φαίνεται ότι υπερίσχυσαν του ‘σκάρτου’ DNA μου. Θα ανεβάζω φωτογραφίες της εδώ+εκεί όταν θα σταματήσω να την χαζεύω» έγραψε στη σελίδα του ο διάσημος πρωταγωνιστής.

Η νεογέννητη κόρη του ηθοποιού και της 40χρονης συζύγου του Σούζαν, η οποία είναι παραγωγός, είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2005.

Η Άβρι Ρόελ Ντάουνι έχει έναν αδελφό, τον 2 ετών Έξτον Ελάιας, ενώ ο ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο με την πρώτη του σύζυγο Ντέμπορα Φάλκονερ, τον 21 ετών Ίντιο.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024