Πυροβολισμοί σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Βάθη, ένας νεκρός
Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστου τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Βάθη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί. Ο συνοδηγός «γάζωσε» με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ, το καφέ-μπαρ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστεί μία γυναίκα.
Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Βάθη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καφέ-μπαρ στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης στην πλατεία Βάθη.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί, το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.
Ο συνοδηγός «γάζωσε» με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ, το καφέ-μπαρ όπου εκείνη τη στιγμή υπήρχαν επτά θαμώνες.
Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας 44χρονος άντρας, ο οποίος, την ώρα εκείνη, ήταν έξω από την πόρτα του καταστήματος, ενώ τραυματίστηκε μια 21χρονη αλλοδαπή γυναίκα που ήταν δίπλα του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Οι δράστες, στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα και πιθανολογείται ότι θα διευκρινιστούν όταν εξακριβωθούν τα στοιχεία του θύματος, που πιστεύεται ότι ήταν και ο στόχος.
Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η «Ιθάκη» στα Γιάννενα – Το νέο κόμμα, το διακύβευμα για μια «νέα μεταπολίτευση» και οι 7ρίξεις
- Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στο Πικέρμι
- Μπορεί η μεσογειακή διατροφή να μας «χαρίσει» ακόμα και 10 χρόνια ζωής;
- Ο Κολίνα στηρίζει το «ένα σουτ» στα πέναλτι
- Πώς θα εκπληρώσει η ΕΕ την υπόσχεσή της στα παιδιά; – Το ένα τέταρτο των παιδιών στην Ευρώπη αντιμέτωπο με τη φτώχεια
- Συνταγή: Σφουγγάτο


