Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίρα Νάιτλι: «Θα έπαιζα και χωρίς χρήματα»

Κίρα Νάιτλι: «Θα έπαιζα και χωρίς χρήματα»

«Η ηθοποιία είναι εμμονή, θα έπαιζα και χωρίς χρήματα», δηλώνει η 29χρονη ηθοποιός, Κίρα Νάιτλι, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «Say When», που σκηνοθετεί η Λιν Σέλτον. Η ταινία Say When» περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με ζητήματα υπαρξιακής φύσεως.

«Η ηθοποιία είναι εμμονή, θα έπαιζα και χωρίς χρήματα», δηλώνει η 29χρονη ηθοποιός, Κίρα Νάιτλι, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «Say When», που σκηνοθετεί η Λιν Σέλτον.

Πρόκειται για τη δεύτερη ρομαντική κομεντί, μετά το «Begin Again», στην οποία παίζει φέτος, ενώ στο πλευρό της θα έχει τους ηθοποιούς Σαμ Ρόκγουελ και Κλόι Γκρέις Μορέτζ.

Η ταινία «Say When» περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με ζητήματα υπαρξιακής φύσεως. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας διατηρεί ένα δεσμό για τον οποίο τρέφει επιφυλάξεις, και ο μόνος λόγος που θέλει να τον κρατήσει είναι επειδή οι φίλες της έχουν αποκατασταθεί.

Σχολιάζοντας την ταινία στην εφημερίδα, «The Observer», η Κίρα Νάιτλι τονίζει: «αφορά στην κρίσιμη εκείνη στιγμή που οι άνθρωποι διερωτώνται »ποιος πραγματικά είμαι;»».

Μάλιστα, υποστηρίζει: «δημοσιογράφος στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο μου είπε πως ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας είναι απαίσιος. Εγώ όμως δεν το βλέπω έτσι».

«Για μένα η ταινία έχει να κάνει με τη διαδικασία της εξερεύνησης του εαυτού και με το πώς αυτό θεωρείται ώριμο. Και όχι με τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει ένας ώριμος ενήλικας», προσθέτει.

Η Κίρα Νάιτλι μέχρι τα 25 της έφερε σοβαρά «τραύματα» από κριτικές, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «ήμουν νευρωτική». Πλέον, όμως, δηλώνει ότι δεν είναι τόσο ευάλωτη και αγχώδης ενώ φαίνεται να διασκεδάζει τη δουλειά της. Σχολιάζοντας την επιρροή που έχουν πάνω της οι οι κριτικές αναφέρει:
«Ποιος νοιάζεται; Παίξε για τους ανθρώπους που θα το διασκεδάσουν»

Αν και δεν πρόκειται να ξαναπαίξει σε blockbuster ταινία όπως ήταν «Οι Πειρατές της Καραιβικής», ωστόσο, αναφέρει ότι λατρεύει τις μεγάλες blockbuster ταινίες. «Μου αρέσει να παρακολουθώ, ενώ τρώω ποπ κορν». Εντούτοις, «στην ουσία οι ηθοποιοί δεν παίζουν, αλλά όλα είναι θέμα CGI (Computer – generated Imagery)».

Τέλος, έχοντας η ίδια αποκαλέσει τον εαυτό της «αγοροκόριτσο» υποστηρίζει ότι αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα στον κόσμο της «αυξημένης θηλυκότητας» ενώ λατρεύει την Σκάρλετ Ο’Χαρά στην ταινία «Όσα παίρνει ο άνεμος», επειδή είναι «σκύλα».

Επιμέλεια: Ελισάβετ Σταμοπούλου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024