Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί η Σοφία Κοσμά
«Ξεμένει» από λύσεις στις ακραίες ο Ολυμπιακός, αφού μετά τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία δεν υπολογίζεται για τους προσεχείς 4-5 μήνες, «νοκ άουτ» τέθηκε και η Σοφία Κοσμά. Η διεθνής αθλήτρια πρόκειται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, με τον ακριβή χρόνο επιστροφής της στη διάθεση του Γιάννη Νικολάκη να παραμένει προς το παρόν άγνωστος.
«Ξεμένει» από λύσεις στις ακραίες ο Ολυμπιακός, αφού μετά τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία δεν υπολογίζεται για τους προσεχείς 4-5 μήνες, «νοκ άουτ» τέθηκε και η Σοφία Κοσμά.
Η διεθνής αθλήτρια πρόκειται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, με τον ακριβή χρόνο επιστροφής της στη διάθεση του Γιάννη Νικολάκη να παραμένει προς το παρόν άγνωστος.
Ο Έλληνας τεχνικός μένει πλέον με τις Γιοβάνα Βέσοβιτς, Ιβάνα Μπραμπόροβα και… κάνει το σταυρό του να μην έχει άλλο τραυματισμό, καθώς τρίτη επιλογή αποτελεί η ταλαντούχα αλλά άπειρη 19χρονη Κωνσταντίνα Βλαχάκη και ως τέταρτη θα «επιστρατευθεί» η 18χρονη λίμπερο Ειρήνη Κοκκινάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε – Μια κοινωνία δικαίου
