Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων καθάρισαν τη Φιλοσοφική
Προσωρινή λύση στο πρόβλημα με τα σκουπίδια που είχαν πνίξει τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών δόθηκε μετά την κινητοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων. Την Κυριακή συνεργεία του Δήμου Αθηναίων καθάρισαν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της σχολής, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται κλιμάκιο της Ιατρικής Σχολής για να ελέγξει τις υγειονομικές συνθήκες.
Προσωρινή λύση στο πρόβλημα με τα σκουπίδια που είχαν πνίξει τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών δόθηκε μετά την κινητοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων.
Την Κυριακή συνεργεία του Δήμου Αθηναίων καθάρισαν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της σχολής, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται κλιμάκιο της Ιατρικής Σχολής για να ελέγξει τις υγειονομικές συνθήκες.
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ.Φορτσάκης, ζήτησε τη βοήθεια του Δήμου Αθηναίων για να λυθεί προσωρινά το πρόβλημα, όπως αναφέρει το Έθνος.
Επιστρατεύτηκαν 25 εργαζόμενοι καθαριότητας του Δήμου και με ειδικά μηχανήματα άλλαξαν την εικόνα της Φιλοσοφικής μαζεύοντας πέντε τόνους σκουπιδιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών
