Για τον «κουμπαρά» καταθέτει στη Δικαιοσύνη ο Ν.Κωνσταντόπουλος
Κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών Π.Παναγιωτόπουλο που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας θα δώσει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών Π.Παναγιωτόπουλο που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας θα δώσει την Τρίτη ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Η κατάθεση είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, ωστόσο το ραντεβού άλλαξε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του ίδιου του Νίκου Κωνσταντόπουλου.
Ο εισαγγελέας εφετών έχει καλέσει για κατάθεση εκτός από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο τους Γ.Δραγασάκη, Π. Καμμένο και Φ. Κουβέλη.
Ο Φώτης Κουβέλης μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του δήλωσε: «Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έλληνας βουλευτής που θα αποφασίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με κριτήριο οικονομικά ανταλλάγματα ή εξυπηρετήσεις». Πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για τέτοιο γεγονός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κωνσταντίνος Μητσοτάκης-Μαρία Σάκκαρη: Γάμος το 2027 – Η πρόταση και το μονόπετρο
- Φυλακίστηκε για τη δολοφονία των 4 παιδιών της αλλά ήταν αθώα – Η ιστορία της Kathleen Folbigg
- Τα προγνωστικά των superforecasters για το 2026: Οκτώ συν μία προβλέψεις για τις διεθνείς εξελίξεις
- Πρέβεζα: Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου από καραμπίνα – Συνελήφθη ο πατέρας του
- Χολμς: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι – Μου αρέσει ο ανταγωνισμός»
- Αγρότες: Πρωτοχρονιά στην άσφαλτο και «ηρεμία πριν την καταιγίδα» εν όψει πανελλαδικής σύσκεψης



