Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Λόρεν: Ο Κάρι Γκραντ με παρακαλούσε να γίνω ερωμένη του

Σοφία Λόρεν: Ο Κάρι Γκραντ με παρακαλούσε να γίνω ερωμένη του

Τον παθιασμένο έρωτα του Κάρι Γκραντ για τη Σοφία Λόρεν αποκαλύπτουν επιστολές του ηθοποιού προς την ιταλίδα ντίβα, οι οποίες δημοσιεύονται στην βιογραφία της. Ο Γκραντ φέρεται να ήταν τόσο μαγεμένος από την Λόρεν που της ζητούσε να εγκαταλείψουν και οι δύο τους συντρόφους τους για να είναι μαζί.

Τον παθιασμένο έρωτα του Κάρι Γκραντ για τη Σοφία Λόρεν αποκαλύπτουν επιστολές του ηθοποιού προς την ιταλίδα ντίβα, οι οποίες δημοσιεύονται στην βιογραφία της.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Υπερηφάνεια και Πάθος (The Pride and the Passion) του 1957, η Λόρεν είχε μια παθιασμένη σχέση με τον Κάρι Γκραντ.

Στα απομνημονεύματά της, που πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας σε λίγες εβδομάδες, η 80χρονη σταρ αφηγείται την ιστορία: το ανελέητο φλερτ από τον αμερικανό ηθοποιό, παρά το γεγονός ότι ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερός της και παντρεμένος για τρίτη φορά και το πώς της ζητούσε να τον παντρευτεί.

Η Σοφία Λόρεν θυμάται ότι ο Γκραντ την καλούσε να προσευχηθούν για το εάν θα πρέπει να εγκαταλείψουν τους συντρόφους τους για να είναι μαζί.

«Θα είσαι στις προσευχές μου» της έγραφε και καθημερινά τις έστελνε μπουκέτα με λουλούδια.

«Εάν σκέφτεσαι και προσεύχεσαι με εμένα, για το ίδιο πράγμα και για τον ίδιο σκοπό, όλα θα είναι καλά και η ζωή θα είναι ωραία» έγραφε ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός.

Η Σοφία Λόρεν επρόκειτο να παντρευτεί τον Κάρλο Πόντι και ο Κάρι Γκραντ φέρεται να την πίεζε να εγκαταλείψει τον κινηματογραφικό παραγωγό για να είναι μαζί του. Τελικά, η Λόρεν αποφάσισε να μείνει με τον Πόντι.

Στη βιογραφία της θα περιλαμβάνονται φωτογραφίες από τα «ραβασάκια» του ηθοποιού προς την ίδια.

Ένα από αυτά γράφει: «Με συγχωρείς, γλυκό μου κορίτσι. Σε πιέζω πάρα πολύ. Να προσευχηθείς -και το ίδιο θα κάνω και εγώ- μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αντίο Σοφία. Κάρι».

Η Λόρεν έχει παραδεχθεί ότι εξαιτίας των δύσκολων παιδικών της χρόνων, αυτό που αναζητούσε ήταν μια πατρική φιγούρα. Ο Κάρλο Πόντι ήταν 22 μεγαλύτερός της, έγινε ο μέντοράς της και υπήρξε σύζυγός της για 40 χρόνια.

«Έπρεπε να κάνω μια επιλογή. Ο Κάρλο ήταν Ιταλός. Ανήκε στον κόσμο μου. Ξέρω ότι ήταν το σωστό πράγμα για μένα» είχε πει σε συνέντευξή της πριν από δύο χρόνια.

«Τότε δεν το είχα μετανιώσει, ήμουν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου. Ένιωθα τρυφερότητα για τον Κάρι, αλλά ήμουν 23 ετών. Δεν θα μπορούσα να αποφασίσω να παντρευτώ έναν «γίγαντα» από μία άλλη χώρα και να αφήσω τον Κάρλο. Δεν ένιωθα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα» λέει η ηθοποιός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Guardian, τα κουτσομπολιά δεν σταμάτησαν. Το 1958 οι δύο ηθοποιοί έπαιξαν στην ταινία Houseboat, βασισμένη σε ιδέα της συζύγου του Γκραντ, Μπέτσι Ντρέικ.

Καθώς τα προβλήματα στο γάμο του Γκραντ με την Ντρέικ αυξάνονταν, η Λόρεν αντικατέστησε τη δεύτερη και η ερωτική ένταση μεταξύ των δύο ηθοποιών ήταν τόσο φανερή, ώστε αργότερα ο σκηνοθέτης Μέλβιλ Σάβελσον είπε ότι εξαιτίας αυτής τα γυρίσματα της ταινίας ήταν δύσκολα.

Το βιβλίο, με τίτλο Χθες, Σήμερα, Αύριο (Yesterday, Today, Tomorrow) θα αναφέρεται και στα πρώτα χρόνια της ζωής της Λόρεν, τότε που ως μικρό κορίτσι ζητιάνευε φαγητό από αμερικανούς στρατιώτες και είχε το παρατσούκλι «οδοντογλυφίδα». Η ηθοποιός μεγάλωσε σε μια φτωχή πόλη έξω από τη Νάπολη. Το πραγματικό της όνομα ήταν Σοφία Βιλάνι Σκιτσολόνε.

Τράβηξε το βλέμμα του Κάρλο Πόντι όταν σε νεαρή ηλικία κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς στην Ιταλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024