ΟTEAcademy : Γιόρτασε την παγκόσμια «Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη»
Η OTEAcademy γιόρτασε την παγκόσμια «Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη», την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, αναδεικνύοντας την σημασία και την αξία της θετικής και ολοκληρωμένης εμπειρίας του πελάτη. Η OTEAcademy γιόρτασε την ημέρα του πελάτη μαζί με τους εκπαιδευόμενους και συνεργάτες που βρίσκονταν τη συγκεκριμένη ημέρα στις εγκαταστάσεις της, μοιράζοντας σε όλους δώρα με θέμα την εμπειρία πελατών.
Η OTEAcademy γιόρτασε την παγκόσμια «Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη», την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, αναδεικνύοντας την σημασία και την αξία της θετικής και ολοκληρωμένης εμπειρίας του πελάτη.
Η OTEAcademy γιόρτασε την ημέρα του πελάτη μαζί με τους εκπαιδευόμενους και συνεργάτες που βρίσκονταν τη συγκεκριμένη ημέρα στις εγκαταστάσεις της, μοιράζοντας σε όλους δώρα με θέμα την εμπειρία πελατών.
Η OTEAcademy αντιπροσώπευσε για 2η συνεχή χρονιά τη χώρα μας στην παγκόσμια αυτή γιορτή. Η OTE academy είναι μέλος της CXPA (Customer Experience Professionals Association), του διεθνούς, μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένου στην εξέλιξη & την ανάπτυξη των καλύτερων πρακτικών διαχείρισης της εμπειρίας των πελατών καθώς και πιστοποιημένη από το Academy of Excellence.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Κεραυνοί Καραμανλή κατά Μητσοτάκη για συνολική κρίση θεσμών – Ηχηρή επαναφορά στην ατζέντα του σκανδάλου των υποκλοπών
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης ανήλικη – Συνελήφθη ο πατέρας της φίλης της που έκανε το πάρτι
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 30-27: Πήρε το ντέρμπι η ομάδα της Θεσσαλονίκης
- ΔΣΑ: Νέος πρόεδρος ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος με σαρωτική νίκη επί του Δημήτρη Αναστασόπουλου
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Η στιγμή που τα 7,6 Ρίχτερ χτυπούν τη χώρα (βίντεο)


