ΠΑΣΟΚ: Μάς αδικεί η εικόνα που παρουσιάζεται για την συνεδρίαση της ΚΟ
Αδικεί την αλήθεια, το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα η εικόνα που παρουσιάζεται από ΜΜΕ σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας -κατά την οποία υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη- σχολιάζει την Πέμπτη η Χαριλάου Τρικούπη σε ανακοίνωσή της.
Αδικεί την αλήθεια, το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα η εικόνα που παρουσιάζεται από ΜΜΕ σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας -κατά την οποία υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη- σχολιάζει την Πέμπτη η Χαριλάου Τρικούπη σε ανακοίνωσή της.
Σημειώνει ακόμη: «Χάρις στην προσπάθεια κυρίως του ΠΑΣΟΚ και χάρις στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του Προέδρου του για τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση, υπάρχει αυτή τη στιγμή ρυθμός, χρονοδιάγραμμα, σχέδιο, προοπτική.
» Η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή θα δείξει πολλά.
» Δυστυχώς υπάρχουν μονίμως κάποιοι που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία της προσπάθειας αυτής. Που δείχνουν να ενοχλούνται κάθε φορά που τα πράγματα σταθεροποιούνται. Που θέλουν να δημιουργούν κάθε λίγο ένα κλίμα μιζέριας και εσωστρέφειας.
» Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μεριμνά ταυτόχρονα για την παράταξη, την κυβέρνηση, τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, την οριστικοποίηση της συμφωνίας εξόδου από το μνημόνιο. Έθεσε το πλαίσιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα το παρουσιάσει αναλυτικά στην αυριανή ομιλία του στη Βουλή.
» Δεν αντιδικεί με κανέναν, αλλά δεν θα αφήσει και κανέναν να υπονομεύει την κοινή προσπάθεια όλης της ΚΟ, όλης της παράταξης. Στη γραμμή αυτή συντάσσεται όλη η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, όπως φάνηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μπίλι Πόρτερ έχει να λάβει πρόσκληση για το Met Gala από το 2019
- Ρωσία: Οι ΗΠΑ έχουν απορρίψει το διεθνές δίκαιο, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά τους, δηλώνει ο Λαβρόφ
- Μέση Ανατολή: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε φυλακιστεί στο Κουβέιτ επειδή κάλυπε τον πόλεμο
- Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Προς ένταξη και ο γονιδιακός έλεγχος για καρκίνο μαστού
- Ιράν – ΗΠΑ: Διπλωματικά παιχνίδια στο Ισλαμαμπάντ – Επισφαλής η εκεχειρία στον Λίβανο
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σε θέματα ασφαλείας και ενέργειας

