O Αρσεν Βενγκέρ προσπάθησε να υποβαθμίσει το επεισόδιο που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο κυριακάτικο λονδρέζικο ντέρμπι.

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον Πορτογάλο ομόλογο του της Τσέλσι, στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης όταν μετά από σκληρό φάουλ του Κέιχιλ στον Σάντσεζ, ο Βενγκέρ κατευθύνθηκε μαινόμενος και διαμαρτυρόμενος προς τη μεσαία γραμμή και ο Μουρίνιο με τη σειρά του προσπάθησε να τον σταματήσει.

«Θα το δείτε αν πραγματικά προσπάθησα να σπρώξω. Ειλικρινά δεν ακούω τι λέει (ο Μουρίνιο)» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Σας εμπιστεύομαι να με διδάξετε όλα τα μαθήματα ηθικής τις επόμενες δύο εβδομάδες και το δέχομαι αυτό αλλά είμαι αρκετά στο ποδόσφαιρο για να βλέπω τα πράγματα με το σωστό τρόπο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βενγκέρ δεν έχει γευτεί ποτέ τη χαρά της νίκης στις αναμετρήσεις με την Μουρίνιο που σε 12 «μονομαχίες» έχει επτά νίκες με την χθεσινή.

Τέλος να αναφερθεί ότι η υπεύθυνοι της premier league δεν πρόκειται να τιμωρήσουν κανέναν από τους δύο τεχνικούς για το συμβάν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ