Κινδυνεύει με τιμωρία ο ΑΠΟΕΛ για το «Δεν ξεχνώ» και το κορεό με την κατεχόμενη Κύπρο
«Δεν ξεχνώ» έγραψαν σε έξι διαφορετικές γλώσσες οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ στο ματς με τον Άγιαξ για τους ομίλους του Champions League, σηκώνοντας ταυτόχρονα ένα εκπληκτικό κορεό με την κατεχόμενη Κύπρο.
«Δεν ξεχνώ» έγραψαν σε έξι διαφορετικές γλώσσες οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ στο ματς με τον Άγιαξ για τους ομίλους του Champions League, σηκώνοντας ταυτόχρονα ένα εκπληκτικό κορεό με την κατεχόμενη Κύπρο.
Ωστόσο η UEFA δεν επιτρέπει μηνύματα με πολιτικό περιεχόμενο. Ανάλογα περιστατικά έχουν τιμωρηθεί και έτσι δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο και με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.
Να σημειωθεί πάντως ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ήταν σε συνεννόηση με τους οργανωμένους για την παραπάνω πράξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
- Γουινέα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, οι 10 γυναίκες, εξαιτίας κατάρρευσης αυτοσχέδιου χρυσωρυχείου