H Μιάλμπι προηγήθηκε στην έδρα της Μάλμε και μετά… το πλήρωσε
Ενα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Μάλμε, καθώς νίκησε εύκολα με 4-1 τη Μιάλμπι, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League ήταν σαφώς ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και δίκαια έφθασε στη νίκη.
Ενα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Μάλμε, καθώς νίκησε εύκολα με 4-1 τη Μιάλμπι, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας.
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League ήταν σαφώς ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και δίκαια έφθασε στη νίκη.
Η Μιάλμπι προηγήθηκε στο 39ο λεπτό με τον Μπλόκβιστ και στη συνέχεια η Μάλμε κυριάρχησε και έφθασε στη νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμίλ Φόρσμπεργκ, που πέτυχε χατ τρικ (45′, 69′, 90′), ενώ το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ (64′).
Η Μάλμε παραμένει στην κορυφή με 56 βαθμούς, 11 περισσότερους από τη δεύτερη Ελφσμποργκ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Ο Αγκε Χαρέιντε παρέταξε τους: Ολσεν, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Τίνερχολμ (87′ Κονάτε), Χελάντερ, Αντού, Φόρσμπεργκ, Κρόον (46′ Ερικσον), Τσιμπίσκι (46′ Τελίν), Ρακίπ, Ρόζενμπεργκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ


