Τραγωδία σε καταυλισμό Ρομά στο Βελιγράδι
Τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε καταυλισμό Ρομά στο δήμο Νέου Βελιγραδίου της σερβικής πρωτεύουσας.
Τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε καταυλισμό Ρομά στο δήμο Νέου Βελιγραδίου της σερβικής πρωτεύουσας.
Η φωτιά ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα σε μια παράγκα από χαρτόνια και ξύλινες σανίδες, στη συνοικία Δρ. Ίβαν Ρίμπαρ, όπου ζούσαν τα παιδιά.
Στην περιοχή έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα, αλλά ήδη το πρόχειρο οίκημα είχε καεί ολοσχερώς, σύμφωνα με τον επικεφαλής της διεύθυνσης εκτάκτων καταστάσεων Ράντε Μιλόσεβιτς.
Τρία παιδιά ηλικίας τριών, πέντε και εννέα ετών είναι νεκρά, δήλωσε η εκπρόσωπος του κέντρου άμεσης βοήθειας Νάντα Ματσούρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νορβηγία: Η οικονομική εισαγγελία διερευνά τις διασυνδέσεις δύο διπλωματών με τον Τζέφρι Έπσταϊν
- Λάρισα: Ξανά στους δρόμους τα τρακτέρ – Στο Σύνταγμα το επόμενο ραντεβού των αγροτών
- ΗΠΑ: Έπειτα από ένα μήνα απεργία, επήλθε μερική συμφωνία μεταξύ νοσηλευτών και εργοδοτών στη Νέα Υόρκη
- Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανησυχεί για την κατάσταση στη μπασκετική ομάδα της Μονακό
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη
