Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Βενετία ο Τζορτζ Κλούνεϊ για τον γάμο του με την Αμάλ Αλαμουντίν

Στη Βενετία ο Τζορτζ Κλούνεϊ για τον γάμο του με την Αμάλ Αλαμουντίν

Στους ρυθμούς του γάμου του Τζορτζ Κλούνεϊ ζει η Βενετία, καθώς τη Δευτέρα ο 53χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την 36χρονη δικηγόρο, Αμάλ Αλαμουντίν. Το ζευγάρι έχει ήδη φτάσει στη Βενετία για την τριήμερη γιορτή, ενώ το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Ωστόσο, ο Κλούνεϊ έχει προειδοποιήσει: απαγορεύονται αυστηρά οι φωτογραφίες. Δείτε το φωτορεπορτάζ

Στους ρυθμούς του γάμου του Τζορτζ Κλούνεϊ ζει η Βενετία, καθώς τη Δευτέρα ο 53χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την 36χρονη δικηγόρο, Αμάλ Αλαμουντίν.

Το ζευγάρι έχει ήδη φτάσει στη Βενετία για την τριήμερη γιορτή, ενώ το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κλούνεϊ και η λιβανέζικης καταγωγής Αλαμουντίν θα πραγματοποιήσουν δύο ξεχωριστά δείπνα για τις οικογένειες και τους φίλους τους, σε δύο ξενοδοχεία της Βενετίας. Το γεύμα του ηθοποιού -που μέχρι πρότινος κρατούσε τον τίτλο του πιο περιζήτητου εργένη του Χόλιγουντ- θα παραστούν πολλοί ηθοποιοί. Ανάμεσά τους οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, Ματ Ντέιμον, Κέιτ Μπλάνσετ, Σάντρα Μπούλοκ και το μοντέλο Σίντι Κρόφορντ.

Το ζευγάρι φέρεται να έκανε κράτηση σε αρκετά τραπέζια στο μπαρ του ξενοδοχείου Cipriani, ένα από τα πιο διάσημα της Βενετίας, χρησιμοποιώντας το όνομα «κύριος και κυρία Σμιθ».

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Βενετία για τον πολιτικό γάμο του ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ με την δικηγόρο, Αμαλ Αλαμουντίν που θα γίνει τη Δευτέρα στο δημαρχείο.

Το Σάββατο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μεγάλη δεξίωση, στην οποία οι καλεσμένοι θα φτάσουν με θαλάσσια ταξί. Το ζευγάρι θα μπει στην αίθουσα του ξενοδοχείου Aman μέσω ενός μικρού τούνελ που κατασκευάστηκε ειδικά για την περίσταση.

Η γαμήλια τελετή θα γίνει τη Δευτέρα σε παλάτσο που ανήκει στον δήμο κοντά στην γέφυρα Ριάλτο.

Ο 53χρονος ηθοποιός ζήτησε από τους καλεσμένους του να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τα tablet τους στο σπίτι, σε μία προσπάθεια να εμποδίσει τη διαρροή φωτογραφιών στον Τύπο.

Ο Κλούνεϊ φέρεται να έχει ήδη πουλήσει τις φωτογραφίες στην αμερικανική Vogue, με αντάλλαγμα την κατάθεση ενός ποσού σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του.

Με μία λιτή ανακοίνωση με τίτλο «γάμος Τζορτζ Κλούνεϊ» το δημοτικό συμβούλιο της Βενετίας αναφέρθηκε στο ευτυχές γεγονός, προκειμένου να προετοιμάσει τους κατοίκους για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν εκείνη την ημέρα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις της Βενετίας βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς οι δρόμοι γύρω από το δημαρχείο θα κλείσουν, ενώ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και γύρω από το Μεγάλο Κανάλι.

Οι αρχές της Βενετίας θέλουν να διατηρηθεί η τάξη, καθώς αναμένεται πλήθος κόσμου να κατακλύσει την πόλη για να δει τον 53χρονο ηθοποιό γαμπρό στο πλευρό της συντρόφου του, Αμαλ Αλαμουντίν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024