Συμφωνία hellas online με ΔΑΑ για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών
H hellas online υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) ειδικά για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (Internet, Metro Ethernet, SDH, MPLS) σε εταιρίες στις οποίες ο ΔΑΑ παρέχει αποκλειστικά Data Center υπηρεσίες και επιλέγουν την hellas online ως πάροχο.
Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία αφορά την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διασύνδεσης, όπως μισθωμένα κυκλώματα μέσω δικτύου οπτικής ίνας με τεχνολογία Ethernet & SDH, ιδιωτικά εικονικά δίκτυα (VPN MPLS), αλλά και εγγυημένη πρόσβαση στο internet.
Σκοπός και των δύο εταιριών είναι η διασφάλιση εναλλακτικών επιλογών για τους πελάτες με υψηλού επιπέδου ποιότητας και αξιοπιστίας παρεχόμενες υπηρεσίες διασύνδεσης, καθώς και η απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία των υπηρεσιών Data Center που προσφέρει ο ΔΑΑ στους πελάτες του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναχρονισμού συνέχεια από το περιβάλλον Καρυστιανού: Ο δικηγόρος της θέλει μοναρχία και μοιχεία να τεθούν σε… διαβούλευση
- Ο Τζολάκης και ο Μουζακίτης αποθέωσαν τον Κωστούλα, για το «ψαλιδάκι»
- Κατασκευή κατοικιών και άλλων υποδομών κοινωνικού χαρακτήρα θέλει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
- Betsson: Giveaway Εισιτηρίων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης
- Μεγάλη Βρετανία: Ποιος και γιατί ζητά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τις βρετανικές βάσεις
- Ηθικά Ευδήμια του Αριστοτέλη: Ο Α’ τόμος αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ