Η πρώτη μεγάλη διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την Ελισάβετ Τελτσίδου ήρθε στο Βουκουρέστι. Η τζουντόκα του ΕΟΣ Αχαρνών, νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη των νεανίδων, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 που διεξάγεται στην ρουμανική πρωτεύουσα. Ο δρόμος προς το μετάλλιο συμπεριλάμβανε τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Νίκησε την Κέιτι-Τζεμίνα Γέατς Μπράουν από τη Μ. Βρετανία, για να έρθει η ήττα στο προκριματικό γκρουπ από την Ρωσίδα Ντιάνα Ντζιγκάρος. Η τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο για την Τελτσίδου ήρθε στα ματς της «δεύτερης ευκαιρίας». Νίκησε την Κροάτισσα Μπούγκα Κόβατς και στον τελικό των ρεπεσάζ έκαμψε την αντίσταση της Μαγκνταλένα Κρσάκοβα από την Αυστρία.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.