
Ισόβια σε 38χρονο που σκότωσε ηλικιωμένη γειτόνισσά του για 30 ευρώ
Η ποινή των ισόβιων δεσμών επιβλήθηκε σε 38χρονο άντρα που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο την 78χρονη γειτόνισσά του, επειδή του χρωστούσε 30 ευρώ.
Η ποινή των ισόβιων δεσμών επιβλήθηκε σε 38χρονο άντρα που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο την 78χρονη γειτόνισσά του, επειδή του χρωστούσε 30 ευρώ.
Όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του, λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία είχε συμφωνήσει με την άτυχη ηλικιωμένη να βάψει το διαμέρισμά της, πράγμα το οποίο έγινε.
Όταν την επισκέφθηκε στο διαμέρισμα -όπου διέμενε στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης- για να εισπράξει τα χρήματα, η 78χρονη αρνήθηκε να εξοφλήσει το συνολικό ποσό της συμφωνίας.
«Είπε να πλύνω την μπανιέρα και το νιπτήρα που ήταν λερωμένα από τις μπογιές, ενώ ισχυριζόταν ότι της έκλεψα πέντε τσάντες. Το έκανα επειδή με προσέβαλε» είπε παραδεχόμενος την πράξη του, για την οποία ζήτησε συγγνώμη.
Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο, φέροντας χτυπήματα στο κεφάλι, το οποίο ήταν καλυμμένο με πλαστικές σακούλες, ενώ ο θάνατος της επήλθε από ασφυξία.
Φεύγοντας από το σπίτι ο κατηγορούμενος άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά της θανούσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες