Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλείνει οριστικά το ΙΕΚ ΔΟΜΗ με απόφαση του υπουργείου Παιδείας

Κλείνει οριστικά το ΙΕΚ ΔΟΜΗ με απόφαση του υπουργείου Παιδείας

Κλείνει και τυπικά λόγω αρρύθμιστων οφειλών προς το ΙΚΑ το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας. Τα χρέη του ομίλου, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι του ΙΚΑ ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ θεωρείται ότι το χρέος φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ.

Κλείνει και τυπικά λόγω αρρύθμιστων οφειλών προς το ΙΚΑ το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Το ΙΕΚ αποτελεί μέρος του Ομίλου εταιρειών Δομή ΑΕ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, υπογράφηκε από τον Ανδρέα Λοβέρδο η απόφαση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας του ΙΕΚ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας, δεν παίρνει άδεια λειτουργίας λόγω αρρύθμιστων οφειλών προς το ΙΚΑ ο Όμιλος εταιρειών Δομή ΑΕ, Δοκός ΑΕ, 5 Δεσμός Εκπαιδευτική, Primium Coresis, ιδιωτικό ΙΕΚ «Ε», ACT Hellas, LTE Exams Πιστοποίηση γνώσεων Αγγλικής, Action City αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, Marcosience… Atlanta εργαστήριο ελευθέρων σπουδών, Ζυγός Υπηρεσίες Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Domi ΙΕΚ.

Τα χρέη του ομίλου, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι του ΙΚΑ ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ θεωρείται ότι το χρέος φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ.

Το ακριβές νούμερο δεν έχει υπολογιστεί λόγω των πολλών εταιρειών του κλάδου, όπως είπε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Ο διοικητής του ΙΚΑ ανέφερε μάλιστα ότι το χρέος ΙΕΚ και κέντρων μεταλυκειακής εκπαίδευσης στη χώρα φτάνει τα 130 εκατομμύρια ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024