Εγκαταλείπει την κούρσα των εκλογών ο δήμαρχος του Τορόντο
Δεν θα διεκδικήσει νέα θητεία στο δήμο του Τορόντο, ο δήμαρχος Ρομπ Φορντ, ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ο Φορντ ανακοίνωσε ότι θέλει να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του και για το λόγο αυτό εγκαταλείπει την κούρσα για τις δημοτικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο.
Δεν θα διεκδικήσει νέα θητεία στο δήμο του Τορόντο, ο δήμαρχος Ρομπ Φορντ, ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο.
Ο Φορντ ανακοίνωσε ότι θέλει να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του και για το λόγο αυτό εγκαταλείπει την κούρσα για τις δημοτικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο.
«Οι άνθρωποι με γνωρίζουν σαν έναν άνδρα που αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο τα πράγματα και ποτέ δεν τα παρατά. Τώρα θα δώσει μάχη για τη ζωή μου και θέλω οι κάτοικοι του Τορόντο να ξέρουν ότι θα παλέψω και θα βγω νικητής» αναφέρει η ανακοίνωσή του.
Στη θέση του κατεβαίνει υποψήφιος ο αδελφός του, Νταγκ Φορντ.
Ο 45χρονος δήμαρχος της μεγαλύτερης πόλης του Καναδά, έγινε παγκοσμίως γνωστός μετά τις αποκαλύψεις για τις καταχρήσεις και το βίαιο χαρακτήρα του, λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή τους οι νησιώτες
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
