Πακιστάν: 24 νεκροί από την κατάρρευση τεμένους στη Λαχώρη
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά την κατάρρευση της στέγης τεμένους στη Λαχώρη, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Το τέμενος βρίσκεται σε μια φτωχή συνοικία της Νταρογαουάλα. Τα ακριβή αίτια της κατάρρευσης της στέγης παραμένουν άγνωστα, αλλά αξιωματούχοι εκτιμούν ότι συνδέεται με τις πλημμύρες εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων.
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά την κατάρρευση τεμένους στη Λαχώρη, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Το τέμενος βρίσκεται σε μια φτωχή συνοικία της Νταρογαουάλα. Τα ακριβή αίτια της κατάρρευσης της στέγης παραμένουν άγνωστα, αλλά αξιωματούχοι εκτιμούν ότι συνδέεται με τις πλημμύρες εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων.
Το Πακιστάν και ιδιαίτερα η επαρχία του Πουντζάμπ, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Λαχώρη, πλήττεται από τις καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων που στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 231 ανθρώπους.
Παράλληλα έχουν προκαλέσει καταστροφές σε εκατοντάδες χωριά και έχουν πλημμυρίσει καλλιεργήσιμα εδάφη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Μπαρτζώκας: «Συνειδητοποιούμε την απήχηση που είχε η κατάκτηση της Euroleague τις επόμενες μέρες» (vid)
- Την Παρασκευή η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης – Ποιοι πάνε ταμείο, πόσα θα πάρουν
- Γερμανία: Οι καύσωνες απειλούν την οικονομία
- Μάκρη: Ιδιωτικό νησί στο Ιόνιο βγαίνει στο σφυρί με τιμή διαμερίσματος
- Βουλή: Απερρίφθη η ένσταση αντισυνταγματικότητας για τις μετατάξεις ΕΥΠ – «Δημιουργείτε πέμπτη φάλαγγα», φωνάζει η αντιπολίτευση
- Νέα εποχή (εκατομμυρίων) στο Λούβρο – Η Μόνα Λίζα μετακομίζει στο νέο της σπίτι



