Τέλη Σεπτεμβρίου το πολυκατάστημα της Attica στη Θεσσαλονίκη
Στο τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να λειτουργήσει το πολυκατάστημα της Attica, στην οδό Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην κτίριο των καταστημάτων Fokas, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος.
Στο τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να λειτουργήσει το πολυκατάστημα της Attica, στην οδό Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην κτίριο των καταστημάτων Fokas, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος.
Αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση της τοποθέτησης του εσωτερικού εξοπλισμού και η μεταφορά και τοποθέτηση των εμπορευμάτων.
Το πολυκατάστημα της Attica θα φιλοξενεί 130 μάρκες για τη γυναίκα και τον άνδρα, αλλά όχι για το παιδί, ελλείψει χώρου.
Οι εκτιμώμενες πωλήσεις κατά τον πρώτο χρόνο υπολογίζονται σε πάνω από 18 εκατ. ευρώ
Σε ό,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό, ο κ. Λαμπρόπουλος εξήγησε ότι θα απασχολούνται συνολικά 240 άτομα, ενώ η εταιρεία Attica (Αττικά Πολυκαταστήματα ΑΕ), τηρώντας τη συμφωνία που έχει υπογράψει με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, την Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας, έχει ήδη προσλάβει περισσότερους από 50 εργαζομένους από το παλιό κατάστημα της εταιρείας Fokas.
Διευκρίνισε, δε, ότι οι μισοί θα είναι υπάλληλοι της Attica, ενώ οι υπόλοιποι θα μισθοδοτούνται από τις εταιρείες που θα λειτουργούν shops-in-a shop.
Ο κ. Λαμπρόπουλος έβαλε, επίσης, τέλος στα σενάρια που ήθελαν τα «Αττικά Πολυκαταστήματα» να ενδιαφέρονται για αξιοποίηση του άλλου καταστήματος της Fokas, στην οδό Ερμού, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ως στόχο να προχωρήσουμε σε κάποια άλλη επένδυση και δεν ενδιαφερόμαστε για άλλα ακίνητα της πρώην Fokas».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προσωρινά κρατούμενος ο 19χρονος που ήταν μαζί με τον 20χρονο το βράδυ της δολοφονίας του στη Καλαμαριά
- Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Όγδοος ο Μέρλος στον τελικό του ύψους
- Βρετανία: Σε έξαρση η μηνιγγίτιδα με 34 κρούσματα – Ουρές φοιτητών για να εμβολιαστούν
- Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Για «μυστήριο» μιλάει το Axios – CIA και Μοσάντ αναζητούν τα ίχνη του νέου ηγέτη του Ιράν
- Gen Z: Ξεκάθαρο πλέον το μήνυμα στους εργοδότες – Πού πρέπει να επενδύσουν για να κερδίσουν
