Υπέκυψε ένας από τους τραυματίες καυστικής ποτάσας στο Ηράκλειο
Υπέκυψε την Κυριακή στα τραύματα του ένας από τους τέσσερις εγκαυματίες από το ατύχημα στο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στην Παλιανή. Τα τέσσερα άτομα είχαν υποστεί σοβαρά εγκαύματα στις 26 Αυγούστου, όταν κατά τη διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών, για άγνωστο λόγο, έσπασε λάστιχο με καυστική ποτάσα και τους περιέλουσε.
Υπέκυψε την Κυριακή στα τραύματα του ένας από τους τέσσερις εγκαυματίες από το ατύχημα στο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στην Παλιανή.
Πρόκειται για τον 41 χρόνο που είχε μεταφερθεί στην Αθήνα στις 29 Αυγούστου με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας και νοσηλευόταν στο ΚΑΤ.
Τα τέσσερα άτομα είχαν υποστεί σοβαρά εγκαύματα στις 26 Αυγούστου, όταν κατά τη διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών, για άγνωστο λόγο, έσπασε λάστιχο με καυστική ποτάσα και τους περιέλουσε.
Η καυστική ποτάσα (ΚΟΗ) είναι άκρως αλκαλική ουσία που προκαλεί βαθιά χημικά εγκαύματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές στην Αθήνα, χιόνια στα ορεινά
- Ο αιώνιος γρίφος του Κερτ Κομπέιν – Το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό
- LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος παρατηρητής των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου
- Γκεγιέ: «Επιστρέφω τα μετάλλια στο Μαρόκο, αλλά υπό προϋποθέσεις…»
- Αμπελόκηποι: Η στιγμή που μεθυσμένη οδηγός παίρνει σβάρνα 14 οχήματα – Βίντεο ντοκουμέντο
