Υπέκυψε ένας από τους τραυματίες καυστικής ποτάσας στο Ηράκλειο
Υπέκυψε την Κυριακή στα τραύματα του ένας από τους τέσσερις εγκαυματίες από το ατύχημα στο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στην Παλιανή. Τα τέσσερα άτομα είχαν υποστεί σοβαρά εγκαύματα στις 26 Αυγούστου, όταν κατά τη διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών, για άγνωστο λόγο, έσπασε λάστιχο με καυστική ποτάσα και τους περιέλουσε.
Υπέκυψε την Κυριακή στα τραύματα του ένας από τους τέσσερις εγκαυματίες από το ατύχημα στο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στην Παλιανή.
Πρόκειται για τον 41 χρόνο που είχε μεταφερθεί στην Αθήνα στις 29 Αυγούστου με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας και νοσηλευόταν στο ΚΑΤ.
Τα τέσσερα άτομα είχαν υποστεί σοβαρά εγκαύματα στις 26 Αυγούστου, όταν κατά τη διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών, για άγνωστο λόγο, έσπασε λάστιχο με καυστική ποτάσα και τους περιέλουσε.
Η καυστική ποτάσα (ΚΟΗ) είναι άκρως αλκαλική ουσία που προκαλεί βαθιά χημικά εγκαύματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός
- Tesla FSD: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» σε ευρωπαϊκή χώρα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]
- Βατούτιν: «Έτοιμη να επιστρέψει στη Euroleague η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»
- Κρήτη: Συναγερμός στο Ρέθυμνο – 10χρονος έπεσε σε πηγάδι

