Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου από τη φυλακή εν όψει ΔΕΘ
Νέα επιστολή από τη φυλακή, αυτή τη φορά με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον Αντώνη Σαμαρά, δημοσιοποίησε ο καταδικασμένος για την υπόθεση της «μαύρης τρύπας» στο Δήμο Θεσσαλονίκης, τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Σε αυτήν υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός θα ρωτήσει να μάθει για εκείνον.
Νέα επιστολή από τη φυλακή, αυτή τη φορά με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον Αντώνη Σαμαρά, δημοσιοποίησε ο καταδικασμένος για την υπόθεση της «μαύρης τρύπας» στο Δήμο Θεσσαλονίκης, τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Σε αυτήν υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός θα ρωτήσει να μάθει για εκείνον.
«Είμαι βέβαιος ότι ο πρωθυπουργός θα ρωτήσει: “Τι κάνει ο Παπαγεωργόπουλος”; “Τι κάνει ο επί 12ετία δήμαρχος της πόλης”; Ασφαλώς θα του πουν ότι είμαι στη φυλακή, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα του πουν πώς με έβαλαν στη φυλακή», αναφέρει ο κ.Παπαγεωργόπουλος.
Στην επιστολή του, μετά την 12ετή κάθειρξη που του επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο τέως δήμαρχος επαναλαμβάνει πως ήταν το «εξιλαστήριο θύμα».
Επιπλέον, υπογραμμίζει πως θα συνεχίσει τον αγώνα του για «μια νέα δίκη», εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «αυτή τη φορά θα είναι μια δίκαιη δίκη. Μια δίκη χωρίς σκοπιμότητες. Μια δίκη που θα αποδείξει με πόση ανιδιοτέλεια υπηρέτησα ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης επί 12 συνεχή χρόνια τους συμπολίτες μου και τον τόπο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
