Πλεόνασμα 12 δισ. ευρώ στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της ΕΕ
Πλεόνασμα 12 δισ. ευρώ κατέγραψε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 28 στο δεύτερο τρίμηνο 2014, έναντι πλεονάσματος 25,2 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο 2014.
Πλεόνασμα 12 δισ. ευρώ κατέγραψε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 28 στο δεύτερο τρίμηνο 2014, έναντι πλεονάσματος 25,2 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο 2014.
Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή η Eurostat κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014, σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2014, το ισοζύγιο των αγαθών παρουσίασε έλλειμμα 1,5 δισ. ευρώ, ενώ το πλεόνασμα του ισοζυγίου υπηρεσιών αυξήθηκε στα 47,6 δισ. ευρώ.
Το έλλειμμα του ισοζυγίου εισοδημάτων αυξήθηκε στα 11,9 δισ. ευρώ, όπως και το έλλειμμα του ισοζυγίου συναλλαγών στις μεταφορές που ανήλθε σε 22,3 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Κως: Συνελήφθη 59χρονη – Σκόπευε να πουλήσει 25.840 κροτίδες
- Δήμος Αθηναίων: Τρεις μονογονεϊκές οικογένειες θα λάβουν δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 22 χρόνια
- Βασίλης Ρίζος: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του γιου της Θεανώς Φωτίου
- Η Anthropic παραδέχεται ότι το νέο μοντέλο της είναι επικίνδυνο – Παγώνει το λανσάρισμα
- Επιτελικό ρουσφέτι

