Πλεόνασμα 12 δισ. ευρώ στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της ΕΕ
Πλεόνασμα 12 δισ. ευρώ κατέγραψε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 28 στο δεύτερο τρίμηνο 2014, έναντι πλεονάσματος 25,2 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο 2014.
Πλεόνασμα 12 δισ. ευρώ κατέγραψε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 28 στο δεύτερο τρίμηνο 2014, έναντι πλεονάσματος 25,2 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο 2014.
Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή η Eurostat κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014, σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2014, το ισοζύγιο των αγαθών παρουσίασε έλλειμμα 1,5 δισ. ευρώ, ενώ το πλεόνασμα του ισοζυγίου υπηρεσιών αυξήθηκε στα 47,6 δισ. ευρώ.
Το έλλειμμα του ισοζυγίου εισοδημάτων αυξήθηκε στα 11,9 δισ. ευρώ, όπως και το έλλειμμα του ισοζυγίου συναλλαγών στις μεταφορές που ανήλθε σε 22,3 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Κίνα: Έτοιμη από καιρό για την κρίση
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
- Χαλκιδική: Εξαφανίστηκε 17χρονος από χώρο φιλοξενίας
- Ζελένσκι: Έτοιμο για εκεχειρία με την Ρωσία το Κίεβο – Χαιρετίζει την κατάπαυση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν
- «Εκείνη η αχαρακτήριστη ενδυματολογική επιλογή της Τραμπ»
- Πάνω από 1.800 έλεγχοι στην αγορά εν όψει Πάσχα – Πόσες παραβάσεις εντοπίστηκαν
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)

































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442