Βελτιωμένα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας Δούρος στο πρώτο εξάμηνο του 2014
Βελτιωμένα είναι τα οικονομικά στοιχεία της Δούρος ΑΕ στο πρώτο εξάμηνο του 2014, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για το διάστημα αυτό, ως συνέχεια της θετικής πορείας που είχε ήδη καταγραφεί το 2013, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικότερα, η εταιρεία παρουσίασε θετικά EBITDA (κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων) βελτιωμένα κατά 135.000 ευρώ σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο ενώ το μικτό κέρδος παρουσίασε αύξηση της τάξεως του 56% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013. Οι πωλήσεις της εταιρείας σταθεροποιήθηκαν, ενώ σημειώθηκε μείωση των λειτουργικών της εξόδων κατά 5%, καθώς και βελτίωση των χρηματοοικονομικών εξόδων της εταιρείας κατά 6%.
Η εταιρεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχοντας σταθεροποιήσει τη θετική της πορεία, βρίσκεται στο στάδιο περαιτέρω ανάπτυξης του εμπορικού της δικτύου, με σκοπό την απόκτηση δέκα επιπλέον σημείων στην Αθήνα, ενώ δίνει έμφαση και στην ενδυνάμωση των εξαγωγών της. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα λειτουργήσει σε μεγάλο πολυκατάστημα στη Σόφια, κατάστημα shop in shop Dur.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
