Για όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας Αττικής και των υπαγόμενων νομικών προσώπων, ενημέρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο απερχόμενος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός τη διάδοχό του Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στην έδρα της Περιφέρειας.

Ο κ. Σγουρός την ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα τρέχοντα θέματα, τις εκκρεμότητες και τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής, με το οποίο συνεργάστηκε άριστα και αποτελεσματικά τα 3,5 χρόνια της θητείας του, ενώ δεν παρέλειψε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας για τη συνεργασία αυτή.

Παράλληλα παρέδωσε στην κ. Δούρου σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή την έκδοση του Απολογισμού της θητείας του από το 2011 έως το 2014, που αριθμεί 21 συνολικά τόμους, και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της προς όφελος των πολιτών και της Αττικής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ