Παρουσιάζεται στο κοινό ο σταθμός Πανεπιστήμιο του μετρό Θεσσαλονίκης
Ανοιχτός για το κοινό θα είναι ο σταθμός Πανεπιστήμιο του μετρό Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 29 Αυγούστου. Ο σταθμός βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εγνατία και 3ης Σεπτεμβρίου.
Ανοιχτός για το κοινό θα είναι ο σταθμός Πανεπιστήμιο του μετρό Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 29 Αυγούστου. Πρόκειται για τον πρώτο σταθμό του μετρό Θεσσαλονίκης που παρουσιάζεται στο κοινό, μετά τη διελκυστίνδα για την κατασκευή του έργου.
Ο σταθμός του μετρό Πανεπιστήμιο θα είναι ανοιχτός για το κοινό την Παρασκευή από τις 5.30 έως τις 8.00 το απόγευμα.
Ο σταθμός βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εγνατία και 3ης Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για τον σταθμό με το μεγαλύτερο βάθος, που φτάνει τα 35 μέτρα και αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα και μεσοπάτωμα.
Η είσοδος δεν επιτρέπεται σε ανήλικους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Με Στρεφέτσα η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ (pic)
- Γιατί στις πλούσιες χώρες πολλοί νιώθουν φτωχότεροι, δίχως να είναι;
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση εξαντλεί τις προοπτικές της χώρας – Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική
- Ο Βιλντόζα πήρε το… πορτοφόλι του Πετρούσεφ και χάρισε τη νίκη στη Βίρτους (vids)
- Κρήτη: Θλίψη για τον αθλητή ΑμεΑ που πέθανε μετά από τροχαίο – Είχε καθηλωθεί σε αμαξίδιο πριν από 23 χρόνια μετά από τροχαίο
- Οδοιπορικό του in: Πολύπαθη Μάνδρα – Η επόμενη μέρα
