Τροπολογία για τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ
Με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλ. Τσίπρας δεσμεύθηκε να υποστηρίξει τη θέση της ΠΟΠΕΚ για τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.
Με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλ. Τσίπρας δεσμεύθηκε να υποστηρίξει τη θέση της ΠΟΠΕΚ για τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης το θέμα της παράνομης διακίνησης καυσίμων (λαθρεμπόριο, νοθεία, κλοπή), αλλά και η καθυστέρηση εγκατάστασης του ηλεκτρονικού συστήματος εισροών – εκροών σε όλα τα στάδια διακίνησης και διάθεσης των καυσίμων.
Σε ανακοίνωση της ΠΟΠΕΚ αναφέρεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, με πρωτοβουλία της ομοσπονδίας και ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε να υποστηρίξει τη θέση της ΠΟΠΕΚ για τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας στη Βουλή και παράλληλα θα ενταθούν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ οι προσπάθειες προς κάθε κατεύθυνση για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, της νοθείας και της κλοπής των καυσίμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική των υποκλοπών – Predator, ΕΥΠ και αναζήτηση ευθυνών Μητσοτάκη στο επίκεντρο
- Ανενεργό ξενοδοχείο θα μετατραπεί σε υποδομή παροχής κοινωνικής και οικονομικά προσιτής στέγασης
- Καταγγελία που σοκάρει για Νεϊμάρ: Χαστούκισε τον γιο του Ρομπίνιο!
- Λαύριο: Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Παραποιούσαν φωτογραφίες
- Έφεση κατά της δικαστικής δικαίωσης της Τυχεροπούλου από την ΑΑΔΕ – «Δύο μέτρα και δύο σταθμά», καταγγέλλει ο δικηγόρος της
- Ληστείες αλά Ιταλικά: Τι συνδέει τα τρία ντέρμπι της ντροπής (vids)
