Νέα φονική επίθεση με μαχαίρι στην Κίνα
Ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον ατόμων που βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο σε πόλη της βορειοανατολικής Κίνας. Ο άνδρας σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 12, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον ατόμων που βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο σε πόλη της βορειοανατολικής Κίνας. Ο άνδρας σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 12, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Ένα από τα θύματα της επίθεσης πέθανε επιτόπου στο εμπορικό κέντρο Jinhuacheng και ένα ακόμη που είχε τραυματιστεί, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Γιανμπιάν της πόλης Γιαντζί, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
Η αστυνομία συνέλαβε έναν 25χρονο ύποπτο, τον Κούι Ζενγιού, κορεάτη υπήκοο.
Στελέχη της αστυνομίας είπαν στο Νέα Κίνα ότι η οικογένεια του Κούι κατέθεσε πως ο νεαρός είχε κατάθλιψη πριν προχωρήσει στη μαζική επίθεση στην πόλη αυτή της επαρχίας Τζιλίν, περίπου 330 χλμ. από τα σύνορα της Κίνας με τη Βόρεια Κορέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία

