Με τηλεκατευθυνόμενο προσπάθησαν να περάσουν κινητά στις φυλακές Λάρισας
Με τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι αερομοντελισμού άγνωστοι επιχείρησαν να περάσουν κινητά τηλέφωνα στις Φυλακές της Λάρισας, αλλά η ενέργεια τους έγινε αντιληπτή από την εξωτερική φρουρά των φυλακών.
Με τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι αερομοντελισμού άγνωστοι επιχείρησαν να περάσουν κινητά τηλέφωνα στις Φυλακές της Λάρισας, αλλά η ενέργεια τους έγινε αντιληπτή από την εξωτερική φρουρά των φυλακών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία αργά το βράδυ της Παρασκευής, υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς είδε το τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι να πέφτει στο έδαφος, στη δυτική πλευρά των φυλακών σε απόσταση περίπου 35-40 μέτρων από την περίφραξη, και διαπίστωσε ότι πάνω ήταν κολλημένη με μονωτική ταινία μια χάρτινη συσκευασία.
Το ελικοπτεράκι παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΟΕΕΜ) και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών (ΤΕΕ) Λάρισας και η έρευνα που έκαναν έδειξε ότι μέσα στη χάρτινη συσκευασία υπήρχαν πέντε κινητά τηλέφωνα, πέντε καλώδια καλώδια φόρτισης τους, έξι κάρτες sim και δύο ακουστικά.
Ταυτόχρονα άρχισαν οι έρευνες της Αστυνομίας, για να εντοπιστούν τα άτομα που έθεσαν σε λειτουργία το ελικοπτεράκι, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Ράσταβατς
- Ισπανία: Αποχωρούν τα αμερικανικά αεροσκάφη – «Οι βάσεις δεν χρησιμοποιούνται για επιθέσεις στο Ιράν» λέει η Κυβέρνηση
- «Η σκλήρυνση κατά πλάκας σκοτώνει»: Η Kριστίνα Άπλγκέϊτ και η σκληρή αλήθεια της – Κακοποίηση στα 5, καρκίνος, και στο βάθος, φάρος
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)
- Δεν ήταν έγκυος η 31χρονη στον Κολωνό – Τι έδειξε η νεκροψία


