«Ισραηλινή επίθεση» σε τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο στη Γάζα
Πληροφορίες για επίθεση Ισραηλινών στρατιωτών εναντίον τηλεοπτικού συνεργείου του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu μεταδίδει το CNN-Türk από τη Λωρίδα της Γάζας. Από τα πυρά τραυματίσθηκε στο χέρι ο εικονολήπτης Μετίν Γιουκσέλ Καγιά. Το επεισόδιο σημειώθηκε μετά την κήρυξη της επτάωρης κατάπαυσης του πυρός (10:00 - 17:00).
Πληροφορίες για επίθεση Ισραηλινών στρατιωτών εναντίον τηλεοπτικού συνεργείου του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu μεταδίδει το CNN-Türk από τη Λωρίδα της Γάζας.
Από τα πυρά τραυματίσθηκε στο χέρι ο εικονολήπτης Μετίν Γιουκσέλ Καγιά.
Το επεισόδιο σημειώθηκε μετά την μονομερή κήρυξη της επτάωρης κατάπαυσης του πυρός (10:00 – 17:00) από την ισραηλινή κυβέρνηση.
Το συνεργείο του τουρκικού πρακτορείου κατόρθωσε να απομακρυνθεί από την περιοχή χρησιμοποιώντας παράδρομους, μεταδίδει το CNN.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Β. Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας για τη δύναμη και το βάθος της διμερούς σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας
- Ωμή παρέμβαση Τραμπ υπέρ των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη – Προειδοποιεί για «μεγάλη αντικατάσταση»
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
