Περιπέτεια με αίσιο τέλος για τέσσερις βρετανούς τουρίστες
Σώοι και αβλαβείς εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Γέρακα τέσσερις Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι το απόγευμα της Πέμπτης ναύλωσαν βάρκα για μια βόλτα στον κόλπο του Λαγανά, αλλά χάθηκαν τα ίχνη τους.
Σώοι και αβλαβείς εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Γέρακα τέσσερις Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι το απόγευμα της Πέμπτης ναύλωσαν βάρκα για μια βόλτα στον κόλπο του Λαγανά, αλλά χάθηκαν τα ίχνη τους.
Οι τέσσερις τουρίστες, λίγο πριν νυχτώσει, ξέμειναν από καύσιμα σε απόσταση πέντε μιλίων από την ακτή χωρίς να έχουν μαζί τους μέσα επικοινωνίας. Οι δύο από αυτούς αποφάσισαν να βγουν στη στεριά κολυμπώντας προκειμένου να φέρουν βοήθεια για τους άλλους δύο.
Στο μεταξύ, οι ιδιοκτήτες της βάρκας ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο, το οποίο άρχισε τις έρευνες αργά το βράδυ σε όλη τη νότια πλευρά της Ζακύνθου.
Τελικά, η βάρκα με τους δύο επιβαίνοντες εντοπίστηκε στις πέντε η ώρα το πρωί σήμερα, σε απόσταση 8 μιλίων ανατολικά του κόλπου Λαγανά και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν σε βραχονησίδα της περιοχής οι άλλοι δύο βρετανοί τουρίστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη
- Φαραντούρης από Ουάσιγκτον: Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην Ευρώπη
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις
- Συρία: Δύο άτομα σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας που διέλυσαν διαδήλωση Αλαουιτών
- Ζελένσκι: Ανάρτησε βίντεο από τις πρόσφατες ρωσικές επιθέσεις πριν από τη συνάντηση με τον Τραμπ