
Κάθε μήνας και ραντεβού με την Εφορία μέχρι το τέλος του έτους
Αρχίζει στις 31 Ιουλίου ο φορολογικός γολγοθάς εκατομμυρίων πολιτών, αφού κάθε μήνα -μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου- οι φορολογούμενοι θα καλούνται να πληρώσουν κάποια δόση: φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, φόρου πολυτελούς διαβίωσης ή τα τέλη κυκλοφορίας για το επόμενο έτος.
Αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη ο φορολογικός γολγοθάς εκατομμυρίων πολιτών, αφού κάθε μήνα -μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου- οι φορολογούμενοι θα καλούνται να πληρώσουν κάποια δόση: φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, φόρου πολυτελούς διαβίωσης ή τα τέλη κυκλοφορίας για το επόμενο έτος.
Αναλυτικά, όπως αναφέρουν Τα Νέα:
- Την Πέμπτη 31 Ιουλίου είναι η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, έκτακτης εισφοράς, τέλους επιτηδεύματος και φόρου πολυτελούς διαβίωσης. Σημειώνεται ότι ο μέσος φόρος για όσους έχουν λάβει χρεωστικό εκκαθαριστικό είναι 1.503 ευρώ.
- Την Παρασκευή 1η Αυγούστου κάνει «πρεμιέρα» ο νέος φόρος ακινήτων ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα καταβληθεί σε 5 δόσεις. Η πρώτη δόση είναι μέχρι 29 Αυγούστου. Τα σχετικά ραβασάκια θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σταδιακά στο Taxisnet.
- Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος και η δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ.
- Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου η τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ.
- Μέχρι τις 28 Νοεμβρίου η τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος και η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ.
- Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η πέμπτη και τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας του 2015.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν μετά από εκατέρωθεν απορρίψεις των σχεδίων για τερματισμό του πολέμου
- Η επιστήμη βρήκε το «μυστικό» για την απόλυτη χαλάρωση
- Καιρός: Καλοκαιράκι από Δευτέρα – Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης



