Συνάντηση Κικίλια – Αθανασίου για τις φυλακές Γ’ Τύπου στον Δομοκό
To θέμα της δημιουργίας των Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας (Γ’ Τύπου) στον Δομοκό συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.
To θέμα της δημιουργίας των Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας (Γ’ Τύπου) στον Δομοκό συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης κατά τη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του κ. Κικίλια οι δυο υπουργοί μίλησαν για τη λειτουργικότητα των νέων φυλακών ούτως ώστε να παρέχεται πλήρης ασφάλεια, τόσο εντός, με παράλληλη βελτίωση των συνθηκών κράτησης, όσο και αποτροπή αποδράσεων των κρατουμένων.
Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα για την προστασία υπόπτων και κατηγορουμένων ανηλίκων.
Ακόμη, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη μετακίνηση και την προστασία των ασυνόδευτων ανηλίκων και ιδιαίτερα των ανήλικων παράνομων μεταναστών, από τα Κέντρα Υποδοχής σε άλλες δομές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η εκστρατεία εκδίκησης του Τραμπ εναντίον Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων μπορεί να κοστίσει τον Νοέμβριο
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
