Γαλλίδα τουρίστρια έχασε τη ζωή της στο Ηράκλειο
Μια 45χρονη γαλλίδα τουρίστρια, που είχε έλθει για διακοπές στην Κρήτη, με τον σύζυγο της, βρήκε το θάνατο πέφτοντας από μπαλκόνι τρίτου ορόφου ξενοδοχείου στις Γούβες Ηρακλείου όπου διέμενε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας και διερευνά την υπόθεση.
Μια 45χρονη γαλλίδα τουρίστρια, που είχε έλθει για διακοπές στην Κρήτη, με τον σύζυγο της, βρήκε το θάνατο πέφτοντας από μπαλκόνι τρίτου ορόφου ξενοδοχείου στις Γούβες Ηρακλείου όπου διέμενε.
Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας και διερευνά την υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μυτιλήνη: Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων και αγροτών για τα κρούσματα αφθώδους πυρετού
- LIVE: Μπολόνια – Λάτσιο
- «Greek Diners» – Ιστορίες, προσδοκίες και σκληρή δουλειά πίσω από τα ελληνικά εστιατόρια της ΝΥ στα 70s
- ΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται προκλητικά ως «παρατηρητής» του πολέμου
- 25η Μαρτίου: Γαλανόλευκη – γίγας 180 τ.μ. στην Πειραϊκή για την εθνική επέτειο – Η πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά
- Αντώνης Ψαρόπουλος για Τέμπη: Τη Δευτέρα περιμένω από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων
