Μετά από το αυγουστιάτικο διάλειμμα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο με έξι συναυλίες στον καταπράσινο Κήπο του. Στη συνέχεια, η σκυτάλη θα περάσει στο νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2014-2015.

Οι συναυλίες του Σεπτεμβρίου ξεκινούν με τον Φοίβο Δεληβοριά (5/9), ο οποίος θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και αγαπημένων του δημιουργών.

Ακολουθεί η Athena (10/9), γνωστή και από παλαιότερη εμφάνισή της στο Μέγαρο, σε μια μουσική εξιστόρηση γεμάτη συναίσθημα και γοητεία, με στοιχεία φολκ-ροκ, ποπ, τζαζ, κλασικής μουσικής, αλλά και έντονα γνωρίσματα προερχόμενα από τις ελληνικές καταβολές της.

«Let’s swing again» προτρέπει ο τίτλος της συναυλίας του Δώρου Δημοσθένους (16/9), προδιαθέτοντας το κοινό για το ρεπερτόριο που θα ερμηνεύσει και δίνει τη σκυτάλη στη Marieta Fafouti and Band (18/9) για να «λάμψει» στη σκηνή, μεταδίδοντας στο κοινό τη θετική ενέργεια από τα τραγούδια του τρίτου ακυκλοφόρητου άλμπουμ της αλλά και παλαιότερων γνωστών επιτυχιών της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη (20/9) αντλεί τη δύναμή της από τη δύναμή μας, για να ξεδιπλώσει ενώπιον του κοινού τη μοναδική της καλλιτεχνική προσωπικότητα, ενώ η αυλαία του Κήπου κλείνει στις 27/9 με τη συναυλία του ανήσυχου και ονειροπόλου ερμηνευτή και τραγουδοποιού Μίλτου Πασχαλίδη που εξομολογείται «ποιοι…του λείπουν πιο πολύ», στήνοντας μαζί τους ένα γλέντι σαν να είναι όλοι τους παρόντες: «Ο Μητροπάνος να τραγουδάει ξανά Τόκα και Αλκαίο, και ο Ξυδούς στο βάθος, δεύτερη φωνή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ