Έξι συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου τον Σεπτέμβριο
Μετά από το αυγουστιάτικο διάλειμμα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο με έξι συναυλίες στον καταπράσινο Κήπο του. Στη συνέχεια, η σκυτάλη θα περάσει στο νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2014-2015.
Μετά από το αυγουστιάτικο διάλειμμα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο με έξι συναυλίες στον καταπράσινο Κήπο του. Στη συνέχεια, η σκυτάλη θα περάσει στο νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2014-2015.
Οι συναυλίες του Σεπτεμβρίου ξεκινούν με τον Φοίβο Δεληβοριά (5/9), ο οποίος θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και αγαπημένων του δημιουργών.
Ακολουθεί η Athena (10/9), γνωστή και από παλαιότερη εμφάνισή της στο Μέγαρο, σε μια μουσική εξιστόρηση γεμάτη συναίσθημα και γοητεία, με στοιχεία φολκ-ροκ, ποπ, τζαζ, κλασικής μουσικής, αλλά και έντονα γνωρίσματα προερχόμενα από τις ελληνικές καταβολές της.
«Let’s swing again» προτρέπει ο τίτλος της συναυλίας του Δώρου Δημοσθένους (16/9), προδιαθέτοντας το κοινό για το ρεπερτόριο που θα ερμηνεύσει και δίνει τη σκυτάλη στη Marieta Fafouti and Band (18/9) για να «λάμψει» στη σκηνή, μεταδίδοντας στο κοινό τη θετική ενέργεια από τα τραγούδια του τρίτου ακυκλοφόρητου άλμπουμ της αλλά και παλαιότερων γνωστών επιτυχιών της.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη (20/9) αντλεί τη δύναμή της από τη δύναμή μας, για να ξεδιπλώσει ενώπιον του κοινού τη μοναδική της καλλιτεχνική προσωπικότητα, ενώ η αυλαία του Κήπου κλείνει στις 27/9 με τη συναυλία του ανήσυχου και ονειροπόλου ερμηνευτή και τραγουδοποιού Μίλτου Πασχαλίδη που εξομολογείται «ποιοι…του λείπουν πιο πολύ», στήνοντας μαζί τους ένα γλέντι σαν να είναι όλοι τους παρόντες: «Ο Μητροπάνος να τραγουδάει ξανά Τόκα και Αλκαίο, και ο Ξυδούς στο βάθος, δεύτερη φωνή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκινητική ανάρτηση για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύζυγος του Δώρα
- 32 Χρόνια Φαρμασέρβ-Λίλλυ – Η συνεργασία της επιτυχίας
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Σοβαρές καταγγελίες συνδικάτων – «Κανένα μέτρο ασφαλείας, εμείς επιβάλλαμε διακοπή εργασιών»
- Ένας στους τρεις με κίνδυνο κίρρωσης εξαιτίας λίπους στο ήπαρ
- Σεξεργασία και πολιτική
- Σόργο: Μπορεί ένα ξεχασμένο δημητριακό να σώσει τον θεσσαλικό κάμπο;
- Κρήτη: Την γρονθοκοπούσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους – Χειροπέδες σε 28χρονο στα Χανιά
- Νέο παραλήρημα της Παραγουανής πολιτικού κατά του Εμπαπέ: «Π@@@@ας γιος, δεν είναι Γάλλος» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442