Πήγασος: Δεν υπάρχει οποιασδήποτε συμφωνία με ΔΟΛ
Στην διάψευση δημοσιευμάτων που υποστήριζαν ότι έχει υπογραφεί Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) και συμφωνία για σύμπραξη της εταιρείας Πήγασος με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη προχώρησε η Πήγασος Εκδοτική με επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Συγκεκριμένα, στην επιστολή της εισηγμένης αναφέρονται τα εξής: Η «Πήγασος Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρία» γνωρίζει στο επενδυτικό και στις Αρμόδιες Αρχές, διαψεύδοντας τη σχετική αναφορά περί οποιασδήποτε συμφωνίας και υπογραφής MoU με την «ΔΟΛ Α.Ε.», ότι αποτελεί πάγια εταιρική πρακτική της, η άμεση γνωστοποίηση και ενημέρωση για κάθε επιχειρηματική εξέλιξή της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προσωρινή διακοπή στον τελικό του League Cup λόγω συσκότισης
- Τα εννέα βήματα της ΚΕΔ για την εκπαίδευση των διαιτητών της Super League
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί σταθμοί του Μετρό αύριο στο κέντρο της Αθήνας για τις πορείες στη μνήμη Γρηγορόπουλου
- Αμφιθυμία και αναμονή από τους συνδικαλιστικούς φορείς για τις Συλλογικές Συμβάσεις
- Χριστούγεννα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και τον Άγιο Δημήτριο η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Συνάντηση με τον μητροπολίτη Φιλόθεο
