«Ποτέ την Κυριακή»: Νέα πανελλαδική απεργία των εμποροϋπαλλήλων
Πανελλαδική απεργία για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, στις 20 Ιουλίου, εξήγγειλε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, αντιδρώντας στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.
Πανελλαδική απεργία για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, στις 20 Ιουλίου, εξήγγειλε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, αντιδρώντας στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.
Η ΟΙΥΕ, με ανακοίνωσή της, καλεί τα σωματεία, τα εργατικά κέντρα και όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του εμπορίου να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση.
Ανάλογη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και την προηγούμενη Κυριακή, την πρώτη μετά την ρύθμιση για πιλοτική εφαρμογή του μέτρου σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η μέρα των αποφάσεων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις έφτασε – Το κλίμα στα μπλόκα και η αγωνία του Μαξίμου
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Δεληβοριάς για τις δηλώσεις Καρυστιανού: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε διαβούλευση»
- Θανατική ποινή: Ανησυχητική αύξηση παγκοσμίως το 2025
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
- Συμβούλιο Ειρήνης: Η Γαλλία απορρίπτει την πρόσκληση του Τραμπ – Φοβάται ότι θέλει να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ

